Recenzije o Flekosteel

 • Anita
  Bio sam na klizalištu, tamo pao i teško me ozlijedio u leđima. Liječnik je Flekosteel preporučio kao sredstvo za zagrijavanje i ublažavanje boli te protuupalno sredstvo. Doista, pomoglo je nakon prve upotrebe. U nekoliko tjedana svi simptomi su nestali! Izliječila je i jak kašalj. Za svaki slučaj kupio sam si nekoliko pakiranja u rezervi.
  Flekosteel
 • Ivica
  Nekoliko godina imam osteohondrozu koja uzrokuje nepodnošljive bolove u leđima. Djeca su pronašla brojne preporuke i dobre kritike o flekosteel-u. Naručeno na internetu. Gel me upravo spasio! Nema bolova, nema više slabosti, vid i sluh su se poboljšali, a najbolja stvar je što se osjećam 10 godina mlađe! Sad ću savjetovati sve svoje prijatelje i poznanike.
  Flekosteel
 • Nikolina
  Nekako sam istegnuo ligamente u nozi, liječnici su predvidjeli da će liječenje trajati jako dugo. Imao sam sreće da sam pronašao Flekosteel, a nakon nešto više od tjedan dana ligamenti su se oporavili, bol je nestala. Počela je normalno hodati, bolovanje ostavila na poslu. Sada cijela obitelj koristi gel, pomaže u svemu - bolovima u leđima, zglobovima ili nečemu drugom.
  Flekosteel
 • Marko
  Flekosteel gel mi je puno pomogao kod ozljede koljena koju sam zadobio tijekom treninga. Koljeno je bilo jako natečeno, praktički se nije micalo i, naravno, noga me nesnosno boljela. Ali uz pomoć ovog lijeka, vratio sam se na posao nakon 5 dana, a edem je nestao i prvi dan je obnovljena osjetljivost.
  Flekosteel
 • Mario
  Nekad su bili vrlo bolni u leđima zbog osteohondroze, što u mojim godinama nije iznenađujuće. Moja je supruga naletjela na Internet putem Flekosteela i mi smo ga, nakon savjetovanja, odlučili naručiti. Na moje iznenađenje, gel je stvarno pomogao - bolovi u leđima počeli su nestajati već prvog dana. Prije se nisam mogao uspraviti cijelo jutro, ali sada je sve u redu!
  Flekosteel
Korisnička ocijena Flekosteel
4.6
27