Iskustvo korištenja Flekosteel

Nicholas iz Pariza dijeli svoje iskustvo korištenja Flekosteela

Iskustvo korištenja Frekosteel Nicholasa iz Pariza

Volio sam trčati od djetinjstva - svakakvih turnira, natjecanja, trčao sam maraton nekoliko puta, ali s godinama se ovaj hobi dao osjetiti. Nastavio sam trčati svaki dan, izlažući zglobove velikim opterećenjima. Stoga sam nekoliko godina patio od bolova u zglobovima, mislio sam da više ne mogu trčati! U to sam vrijeme, naravno, isprobao hrpu različitih sredstava, ali niti jedno nije dalo željeni rezultat. Nedavno su neki prijatelji koji su liječili svoju desetogodišnju kćer nakon prijeloma savjetovali Flekosteel gel protiv bolova u zglobovima i leđima. U početku nisam htio ništa poduzeti po tom pitanju, ali imali su stvarno iskustvo korištenja i inzistirali su, pa sam ipak kupila ovaj gel.

Gdje kupiti proizvod?

Moji prijatelji koji su mi savjetovali Flekosteel nekako su dobili paket preko drugih prijatelja, ali upravo sam našao službenu web stranicu Flekosteel na internetu i naručio odatle. Vjerojatno ga možete kupiti negdje drugdje, ali definitivno neće biti lažnih sa službene web stranice.

Ovaj se gel, inače, ne ubraja u lijekove, pa, hvala Bogu, nije bilo muke oko dobivanja recepta i odlaska u bolnice - poslali su ga bez ikakvih pitanja.

Čemu služi gel?

Zapravo, od bilo kojih bolesti i nuspojava i ozljeda povezanih sa zglobovima i leđima. Tu spadaju osteokondroza, artritis, radikulitis, skolioza i još mnogo toga. Upravo sam imala bolne senzacije zbog prenaprezanja zglobova.

Sastav već dugo čitam (mislim da je ovo važna stvar), ali osim raznih ulja, začinskog bilja i ekstrakata, nisam pronašao ništa. S tim u vezi, to je također veliki plus za proizvođača, jer je odmah očito da je proizvod prirodan, siguran, bez hrpe kemikalija, kao što je sada prihvaćeno.

Obitelj od koje sam saznao za gel kupila ga je kako bi se oporavila od ozljede - moja je kći pala na igralište i slomila nogu. Prijelom je bio težak, a liječnici su savjetovali korištenje snažne preventivne mjere. Flekosteel je čak i u fazi oporavka dao dobre rezultate - kad su došli u bolnicu u još jedan posjet, liječnik je bio iznenađen da je izmjena išla puno brže.

Primjena gela

Nicholas Flekosteel Gel Iskustvo i trčanje

Također sam pročitao kako koristiti ovaj alat na Internetu, iako je na samom paketu bila uputa.

Glavna stvar koje se sjećam kada sam koristila sve vrste proizvoda za zglobove je da se ne mogu previše utrljati u kožu. U prvim vremenima, kad to još nisam znala, događalo se da se nakon utrljavanja osjeti svrbež kože ili me počne još boljeti. Zato je bolje gel nanijeti na problematično područje i pustiti da odmara pola sata dok se ne upije. Važno je istovremeno biti u jednom položaju, ne ustajati, ne trčati, inače će biti malo rezultata.

Tako sam se liječio mjesec i pol dana - gel sam nanosio 2-3 puta dnevno, najčešće ujutro prije posla i kasno popodne, kada je bilo vrijeme za odmor.

Učinkovitost

Čak i kad sam prvi put namazao zglobove gelom, nakon otprilike 15 minuta postalo je puno lakše - jaka napetost postupno je počela nestajati, plus, vidio sam kako se boja kože počela postupno mijenjati, bilo je laganog oteklina - i počeli su popuštati. Nakon nekoliko tjedana opet sam počeo trčati i povećao opterećenje. Svi su simptomi gotovo u potpunosti nestali, ali situaciju sam počeo promišljenije liječiti - ne opterećujem previše noge, radim pauze između trčanja. Iako sada nema kritične potrebe, ipak sam kupio još nekoliko pakiranja gela - s vremena na vrijeme koristit ću ga za prevenciju.